Rolsteigers Don van Gorp

De rolsteiger is ideaal om veilig en comfortabel op hoogte te werken.
Leverbaar in de lengtes 190, 250 of 305 cm. en in de breedtematen 75, 90, 135 en 150 cm.

Productinformatie van rolsteigers

Frame van de rolsteigers:
De frames van de rolsteiger zijn voorzien van antislipprofiel, zijn rondom gelast en hebben een buiswanddikte van 2 mm. Frames zijn leverbaar met rechte opbouwpen, HT-pen of Euro pen Bij het HT-pen systeem kunnen de borgpennen in de frames blijven zitten, bij het Euro systeem heeft u geen borgpennen nodig.

Platform van de rolsteigers:
De platforms van de rolsteiger hebben een gelast aluminium frame, voorzien van watervast multiplex met een antislip toplaag. De maximale werkbelasting is 275 kg per platform bij gelijkmatige spreiding. Platformen zijn ook verkrijgbaar in de lichtgewicht carbondeck uitvoering.

Schoor van de rolsteigers:
De schoren van de rolsteiger zijn voorzien van rondom gelaste klauwen met automatische klauwvergrendeling. De kleurcode van de klauw maakt dat de schoren in een oogopslag te herkennen zijn. Ook leverbaar met het gepatenteerde Quick-Lock systeem voor supersnel opbouwen en afbreken.

Wiel van de rolsteigers:
De wielen van de rolsteiger zijn dubbel geremd Ø 200 mm nylon of rubber zwenkwiel met spindel. De spindel is 30 cm in de hoogte verstelbaar. Maximale belasting van het nylon wiel is 500 kg, van het rubberwiel 275 kg.

Stabilisator van de rolsteigers:
De stabilisator van de rolsteiger wordt aan het frame bevestigd met een kunststof koppeling, deze is makkelijk in gebruik en brengt geen beschadiging aan het frame toe. Is verplicht bij een werkhoogte vanaf 6.00 m bij een 135 cm. brede steiger, en vanaf 4.00 m bij een 75 cm. brede steiger.

Kantplank van de rolsteigers:
De houten kantplanken van de rolsteiger zijn eenvoudig te monteren met kunststof kantplankhouders. Ze zijn verplicht op elk werkplatform. Kantplanken zijn ook in een aluminium uitvoering leverbaar. Deze kantplanken zijn bovendien uitermate geschikt om reclame van uw bedrijf op aan te brengen. De rolsteigers voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat wordt meegeleverd).

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Foto Foto Foto